aomen2

I le faaopoopo atu i le pisinisi roulette taaloga masani,MANALOei ai foi lala i fafo i Pasila, Amerika, ma Amerika Tutotonu ma Saute.E iai fo'i se kamupani tu'ufa'atasiga o lo'o gaosia i Vietnam.I tausaga talu ai nei, e mafai ona vaʻaia i faʻamaumauga tau tupe le faʻatupulaia o tupe maua a lenei pisinisi.

wins

O lea la e foliga maimaloo lo'o faasolosolo malie lava ona vavae ese mai le pisinisi masani o taaloga vitio.A'o fa'ailoa atu lona ulufale malosi atu i le pisinisi ta'aloga feavea'i, E foliga mai ua mana'o se tasi e fa'ao'o malosi le fa'atulafonoina o ta'aloga ta'aloga fa'atauva i le Iunaite Setete.

O Thomas Jinli, le peresitene o le Gaming Industry America, na ia tuuina mai se tulafono fou i Nevada: I aso ua mavae, na o taaloga o le laki mama, e pei o masini slot, na faatagaina e avea ma mea taalo.Ma i lalo o le tulafono fou a le setete, o taʻaloga uma e faʻatusatusa manumalo ma faiaʻina e faʻavae i luga o tekinolosi ua faʻatagaina nei.O lona uiga ua mafai nei ona fa'aopoopo i le ta'aloga na "taamilosaga ponesi", ma o le a tauia na tagata ta'aalo e sili ona popoto i le manumalo.E le gata i lea, na pasia e le talosaga le iloiloga a le au faipule o le setete.

O lona uiga, o taʻaloga masani uma e faʻatatau i feteʻenaʻiga faʻapitoa e mafai ona faʻaopoopo i galuega totogi, e pei o le avetaʻavale, fana, fana, taʻaloga, ma isi.Konami po'o so'o se tagata fa'asalalau ta'aloga e mafai ona fa'aoga lana oloa fa'apitoa e fai ma tino autu e fai ai se masini slot, ma tu'ufa'atasia le totogi ma le ta'aloga.

E tusa ai ma le Global Gaming Game Report na faʻasalalau muamua e AppAnnie, o le pisinisi taʻaloga e faʻamoemoe e oʻo atu i le 120 piliona US tala i le 2019. I le tausaga faʻaletupe 2017, o le aofaʻi o tupe maua mai taaloga taʻavale iOS i le lalolagi atoa na faʻatupulaia i le 55% i lea tausaga ma lea tausaga, tupe maua o taaloga kata. si'itia e tusa ma le 50%, ma tupe maua ta'aloga dice Ua fa'atupulaia e tusa ma le 70% i le vaitaimi lava e tasi.Faatasi ai ma le siʻitia o le faʻaogaina o telefoni feaveaʻi, o le a faʻaauau pea le faʻatupulaia o tupe maua o taaloga taʻaloga feaveaʻi.

Gaming mobile

Ta'aloga feavea'itaaloga, le fuafuaga o le auala oMANALOe moni lava e lei faamoemoeina.Masalo mo kamupani, na o le pau lava le mea e masani ona suia le itu o le atinaʻe o tupe mama.Atonu e le o toe mamaoMANALOo le a avea ma tycoon na suia le lalolagi taaloga.


Taimi meli: Iuni-28-2022